Mentori

Projekat Digitalna pismenost zamišljen je tako da najpre ženama, a potom i svim zainteresovanim građanima koji nemaju formalno obrazovanje iz oblasti digitalnog marketinga, grafičkog dizajna ili web dizajna predstavi kako izgleda raditi i stvarati u okviru ovih oblasti. Moć kreacije je jedini element koji izdvaja najuspešnije iz ovih oblasti od onih manje uspešnih, jer su alati pomoću kojih se dolazi do digitalnih rešenja sve dostupniji i sve jednostavniji za upotrebu. Kreirali smo projekat koji je tu da vam te alate predstavi i da vam temelje uz čiju primenu možete dalje da dozvolite da vaša kreativnost, istrajnost, želja za usavršavanjem i vredan rad budu dobitna kombinacija za uspešnu karijeru tzv. digitalnih preduzetnika. Svaki uspešan preduzetnik počeo je tako što je posmatrao iskusnije od sebe i bio slobodan da pita i radi na svom napretku. Naši mentori će u tri pojedinačna termina odgovarati na sva vaša pitanja ili nedoumice koje imate u okviru navedenih oblasti. Konsultacije sa mentorima biće održani u navedenim terminima, a link za konsultacije će biti poslat u vidu e-mail obaveštenja svima koji se prijave za istu.

Image.png

Jelena Janković

Grafički dizajn - sreda, 15.12. u 17:30

Trenutno radi na poziciji art direktora. Ima desetogodišnje radno iskustvo u vodećim advertajzing agencijama i dizajn studijima u Beogradu.

U dosadašnjem radu najviše se istakla u packaging dizajnu, brend identitetu i digital dizajnu, a uvek je otvorena za pomeranje svojih profesionalnih granica i spremna na nove izazove.

Iza sebe ima dugogodišnje iskustvo rada sa velikim brendovima kao što su Coca Cola, MTS, Telenor, Komercijalna banka, Air Serbia, Nectar, Milka, Nescafe, Jaffa, Imlek, Vip mobile i mnogi drugi.

Slobodan Marković

Web dizajn - ponedeljak, 20.12. u 17:00

Dolazi iz sfera advertajzinga i digitalnih tehnologija. Proveo je više od 15 godina učeći, razmišljajući, dizajnirajući, kreirajući i zabavljajući se u svim fazama realizacije projekata iz oblasti marketinga i digitalnog oglašavanja.

Strast za učešćem u svim fazama kreativnog procesa, radoznalost i predusetljivost prema ljudima doveli su ga do njegove trenutne pozicije i načinili ga vrednom sponom između proizvoda, tima i klijenta.


Intuitivan je i razume odnose ljudi prema sistemima, servisima i uslugama i zna tačno šta je potrebno kako bi oni oživeli u digitalnom ekosistemu. 

1612531_10152290854125579_1286187466_o.jpg
nađa.jpg

Nađa Maslar

Digitalni marketing - četvrtak, 16. 12. u 18:30

Analogna devojka koja je odabrala da bude deo digitalnog sveta. Diplomirana novinarka, komunikološkinja i master Kulturologije, prvobitno posvećena radu u domenu kulture, kroz višegodišnje iskustvo u oblasti digitalnog marketinga, naučila je kako da zameni slike i knjige novim digitalnim formama.


Radeći u vodećim beogradskim advertajzing agencijama, poslednjih godina je zaokupljena sferom društvenih mreža, na kojima vodi profile mnogih velikih brendova, kao i onih manjih, koji su joj posebno inspirativni. Osmišljavanje contenta , kopirajting, rad na strategijama, evaluacija/monitoring profila na mrežama, aktivacije, kreiranje kampanja, kao i komunikacija sa klijentima i followerima su deo njene svakodnevne prakse.

Veruje u moć komunikacije i društvenih mreža, pogotovo kada je reč o brendovima, i to da se uz pravi pristup pronalazi prava publika za svaki od njih.